Coconut Chutney | Thengai Chutney | 3 Simple Steps
Ingredients
- Roasted Gram (பொட்டுகடலை)
- Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Coconut (தேங்காய்)
- Ginger (இஞ்சி)
- Tamarind (புளி)
- Asafetida (பெருங்காயம்)
- Salt (உப்பு)
- Water (நீர்)
- Oil (எண்ணெய்)
- Mustard (கடுகு)
- Black gram (உளுந்து)
- Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
- Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Grind Roasted Gram (பொட்டுகடலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Coconut (தேங்காய்), Ginger (இஞ்சி), Tamarind (புளி), Asafetida (பெருங்காயம்), Salt (உப்பு)
- Pour some Water (நீர்)
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Mustard (கடுகு), Black gram (உளுந்து), Curry leaves (கறிவேப்பிலை) and pour it on blended chutney.
- Coconut Chutney is ready.
No comments: