Ingredients
  1. Kesari Color (கேசரி நிறம்)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி)
  4. Cashew (முந்திரி)
  5. Sugar (சர்க்கரை)
  6. Semolina (ரவை)
  7. Ghee (நெய்)
  8. Almond (பாதம் கொட்டை)
  9. Dried Grapes (உலர்ந்த திராட்சை)
  10. Water (நீர்)
Procedure
  1. Add some Ghee (நெய்) in tawa, add Cashew (முந்திரி), Almond (பாதம் கொட்டை), Dried Grapes (உலர்ந்த திராட்சை) and keep it is aside once it is turned into golden brown color.
  2. Add Semolina (ரவை) in same tawa and keep it is aside once it is turned into golden brown color.
  3. Pour 3 bowl of Water (நீர்) in a tawa, add bowl of Sugar (சர்க்கரை), Kesari Color (கேசரி நிறம்), Salt (உப்பு), Ghee (நெய்), add fried nuts, Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி), fried Semolina (ரவை).
  4. Rava Kesari is ready.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.