Rava Kesari Recipe
Ingredients
- Kesari Color (கேசரி நிறம்)
- Salt (உப்பு)
- Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி)
- Cashew (முந்திரி)
- Sugar (சர்க்கரை)
- Semolina (ரவை)
- Ghee (நெய்)
- Almond (பாதம் கொட்டை)
- Dried Grapes (உலர்ந்த திராட்சை)
- Water (நீர்)
- Add some Ghee (நெய்) in tawa, add Cashew (முந்திரி), Almond (பாதம் கொட்டை), Dried Grapes (உலர்ந்த திராட்சை) and keep it is aside once it is turned into golden brown color.
- Add Semolina (ரவை) in same tawa and keep it is aside once it is turned into golden brown color.
- Pour 3 bowl of Water (நீர்) in a tawa, add bowl of Sugar (சர்க்கரை), Kesari Color (கேசரி நிறம்), Salt (உப்பு), Ghee (நெய்), add fried nuts, Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி), fried Semolina (ரவை).
- Rava Kesari is ready.
No comments: