Ingredients
  1. Salt (உப்பு)
  2. Soaked Black gram (ஊறவைத்த உளுந்து)
  3. Ragi (கேழ்வரகு)
  4. Water (நீர்)
  5. Oil (எண்ணெய்)
  6. Ginger (இஞ்சி)
  7. Green chili (பச்சை மிளகாய்)
  8. Onion (வெங்காயம்)
  9. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  10. Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை)
Procedure
  1. Grind the Soaked Black gram (ஊறவைத்த உளுந்து)
  2. Add Ragi (கேழ்வரகு) in a bowl, add Salt (உப்பு), pour blended batter, Water (நீர்) and mix it well.
  3. Add Ginger (இஞ்சி), Green chili (பச்சை மிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை) and mix it well.
  4. Apply some Oil (எண்ணெய்) on dosa tawa and pour the batter mix in circular motion.
  5. Pour few drops of Oil (எண்ணெய்) and toss both side until it cooks properly.
  6. Kelvaragu Dosa is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.