Kelvaragu Dosa | Ragi Dosa
Ingredients
- Salt (உப்பு)
- Soaked Black gram (ஊறவைத்த உளுந்து)
- Ragi (கேழ்வரகு)
- Water (நீர்)
- Oil (எண்ணெய்)
- Ginger (இஞ்சி)
- Green chili (பச்சை மிளகாய்)
- Onion (வெங்காயம்)
- Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
- Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Grind the Soaked Black gram (ஊறவைத்த உளுந்து)
- Add Ragi (கேழ்வரகு) in a bowl, add Salt (உப்பு), pour blended batter, Water (நீர்) and mix it well.
- Add Ginger (இஞ்சி), Green chili (பச்சை மிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை) and mix it well.
- Apply some Oil (எண்ணெய்) on dosa tawa and pour the batter mix in circular motion.
- Pour few drops of Oil (எண்ணெய்) and toss both side until it cooks properly.
- Kelvaragu Dosa is ready
No comments: