Soaked Toor Dhal (துவரம் பருப்பு) with 3 Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்)
Oil (எண்ணெய்)
Water (நீர்)
Procedure
Add 3 spoon of Oil (எண்ணெய்) in a tawa, 1 spoon of Mustard (கடுகு), 1 spoon of Urad Dal (உளுத்தம் பருப்பு), 5 pieces of Dried Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), 1 bowl of Cluster Beans (கொத்தவரங்காய்), Salt (உப்பு) – 1 spoon, Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்) – ½ spoon, Asafetida (பெருங்காயம்) – ½ spoon, pour some Water (நீர்) and close the lid. After 5 minutes, stir it once & switch off the stove.
Start grinding bow of Soaked Bengal gram (கடலை பருப்பு), bowl of Soaked Toor Dhal (துவரம் பருப்பு) with 3 Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்) – 1 spoon, Fennel Seeds (பெருஞ்சீரகம்) – 1 spoon, Asafetida (பெருங்காயம்) – 1 spoon, Salt (உப்பு) – 1 spoon and start boiling it in idli cooker.
After 5 minutes, mix it with Cluster Beans (கொத்தவரங்காய்).
Boil it for another 5 minutes.
kothavarangai usili | Cluster Beans Paruppu usili is ready
Kothavarangai usili
Reviewed by Unknown
on
March 11, 2018
Rating: 5