Ingredients
  1. Purple Amaranth (முளைக் கீரை)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Garlic (பூண்டு)
  4. Dried Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்)
  5. Mustard (கடுகு)
  6. Black gram (முழு உளுந்து)
  7. Oil (எண்ணெய்)
  8. Water (நீர்)
Procedure
  1. Start chopping the Purple Amaranth (முளைக் கீரை) and cleanse it in a water
  2. Pour some Water (நீர்) in a cooker
  3. Add 20 Peeled Garlic (பூண்டு), 1 spoon of Salt (உப்பு), Chopped Purple Amaranth (முளைக் கீரை) and close the lid.
  4. Open the lid after 5 minutes and ensure the spinach is boiled well.
  5. Start grinding the boiled spinach and take in a bowl.
  6. Pour some Oil (எண்ணெய்) and 1 spoon of Mustard (கடுகு), 1 spoon of Black gram (முழு உளுந்து), 1 Dried Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்) and pour it on spinach.
  7. Mulai Keerai Poondu Masiyal is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.