Mulai Keerai Poondu Masiyal | Garlic Purple Amaranth Spinach
Ingredients
- Purple Amaranth (முளைக் கீரை)
- Salt (உப்பு)
- Garlic (பூண்டு)
- Dried Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்)
- Mustard (கடுகு)
- Black gram (முழு உளுந்து)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- Start chopping the Purple Amaranth (முளைக் கீரை) and cleanse it in a water
- Pour some Water (நீர்) in a cooker
- Add 20 Peeled Garlic (பூண்டு), 1 spoon of Salt (உப்பு), Chopped Purple Amaranth (முளைக் கீரை) and close the lid.
- Open the lid after 5 minutes and ensure the spinach is boiled well.
- Start grinding the boiled spinach and take in a bowl.
- Pour some Oil (எண்ணெய்) and 1 spoon of Mustard (கடுகு), 1 spoon of Black gram (முழு உளுந்து), 1 Dried Red Chili (உலர்ந்த சிவப்பு மிளகாய்) and pour it on spinach.
- Mulai Keerai Poondu Masiyal is ready
No comments: